Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с изгасване на автомобила

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с изгасване на автомобила

Здравейте,

За съжаление така се получи, че първият ми пост да е с въпрос за проблем, но какво да се прави.

Като за начало - колата за която говоря е Alfa Romeo 146 1.4 Twin Spark Модел 2000.

Тези дни като карах колата и тя просто изгуби мощност и изгасна. След около 15-20 минути и много опити автомобилът отново запали, движи се около 200 м. и отново изгасна. Направи впечатление това, че гаснеше винаги при остър десен завой, това се повтори още веднъж. В общи линии докарах я до нас, но не смея да я карам за дълго.

Акумулатора е сменян сравнително наскоро а и работи нормално, тъй че не би трябвало проблема да е от него. Бензин имаше в колата, тъй че и това не е проблем. С приятелите ми си говорихме дали проблема не е в бензиновата помпа, защото колата не е карана известно време и е възможно нещо там да се случва, но наистина не знам.

Та тук и въпроса - на някой от вас случвало ли му се е нещо подобно? И също така - можете ли да препоръчате добър и не прекалено скъп сервиз в София, където разбират от алфи. Ако е и в някой от югоизточните квартали - още по-добре

Благодаря предварително!

колега най вероятно е бензина ако е намалял и правиш десен завои или лявв бензина се клатушка по острите завои и не стига до помпата също и при по големи надолнища лично съм го изпитал затова налейси да ти сочи на половин резервоар и няма да имаш проблеми ако е от това
    146 1.4 tsparck `98 103

Comment

В движение ли гасне или като си спрял някъде на светофар, да речем? Това е важно, за да ти отговорим.

Comment

И аз съм го имал този проблем, и доколкото знам е от датчик на коляновия вал.
        Брат ми има Фиат стило и абсолютно същия проблем се беше появил при него, а и много теми има във форума свързани с гадното гаснене

Comment

В движение гасне, но при ниска скорост, само на завои е гаснала досега.

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35198
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

Мерси, ще го пробвам със сигурност.

Comment

Първоначално публикувано от pkalotov Покажи съобщение
                Мерси, ще го пробвам със сигурност.
                Готин замери си първо датчика на коляновия вал.

Comment

Първоначално публикувано от Makarona Покажи съобщение
                  Готин замери си първо датчика на коляновия вал.
                  +1
                  (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Working...
                  X